Chleb pszenno-orkiszowy z kaszą jaglaną i siemieniem lnianym
Chlebek (przepis) jest prosty w wykonaniu, bardzo puszysty i pełen zdrowia :)
Tym razem zmniejszyłem ilość zakwasu do 260g i dodałem 1 łyżeczkę słodu pszennego - smak bardzo delikatny prawie jak chleb tostowy.
WoW this bread look amazing!!! I also use on bread machine to do bread ...I think I´ll try this :) I also have a website about recipes...it´s in spanish but maybe you would like to check it!
Guciu piękna struktura, bardzo lekka, dziurkowana :)Pozdrawiam M
OdpowiedzUsuńWoW this bread look amazing!!! I also use on bread machine to do bread ...I think I´ll try this :) I also have a website about recipes...it´s in spanish but maybe you would like to check it!
OdpowiedzUsuńThank you very much!
www.gustosopaladar.com
Wygląda mi na taki, który możemy upiec wspólnie...
OdpowiedzUsuńWypróbuję w weekend wersje bez maszyny.
OdpowiedzUsuń