mmmm... wyglądają przepysznie :)zapraszam do mnie http://kucharzowanienamaxa.pl/
Wszystkie bardzo mnie kuszą, zwłaszcza od jakiegoś czasu chciałam upiec ten z Vermont, tylko zastanawiam się, czy mogę go zrobić na żytnim zakwasie. Podpowiesz mi Guciu ? Poza tym litewski upiekę chyba jako pierwszy :) pozdrawiam M
U mnie Vermont na zakwasie żytnim :-), czasami dzień przed podkarmiam go mąką pszenną graham. A litewski jest warty częstego pieczenia.
Dziękuję :) w przyszłym tygodniu biorę się zatem za nowe wypieki :)pozdrawiam serdecznie M.
mmmm... wyglądają przepysznie :)
OdpowiedzUsuńzapraszam do mnie http://kucharzowanienamaxa.pl/
Wszystkie bardzo mnie kuszą, zwłaszcza od jakiegoś czasu chciałam upiec ten z Vermont, tylko zastanawiam się, czy mogę go zrobić na żytnim zakwasie. Podpowiesz mi Guciu ? Poza tym litewski upiekę chyba jako pierwszy :) pozdrawiam M
OdpowiedzUsuńU mnie Vermont na zakwasie żytnim :-), czasami dzień przed podkarmiam go mąką pszenną graham. A litewski jest warty częstego pieczenia.
UsuńDziękuję :) w przyszłym tygodniu biorę się zatem za nowe wypieki :)pozdrawiam serdecznie M.
Usuń