tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post8281316830882210042..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Chleb pełnoziarnisty z porzeczkamiguciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-2629464734367639412014-01-19T21:17:37.884+01:002014-01-19T21:17:37.884+01:00Doroto, chlebek jest wilgotny i najlepiej zaczynać...Doroto, chlebek jest wilgotny i najlepiej zaczynać go kroić po 48 godzinach - dla tego piekę 2 bochenki :-)guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-22721901309161107782014-01-19T19:06:33.146+01:002014-01-19T19:06:33.146+01:00Jest piękny, a dodatek ziaren moczonych i podgotow...Jest piękny, a dodatek ziaren moczonych i podgotowanych-super pomysł :-)Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.com