tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post670906699934610866..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Francuskie croissanty - Marcowa Piekarniaguciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-84324104818793964122020-03-23T19:43:25.570+01:002020-03-23T19:43:25.570+01:00Moje wyglądały podobnie, tylko jeszcze mniej wyros...Moje wyglądały podobnie, tylko jeszcze mniej wyrosły. :)<br />Konwalie w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/15049663316060604889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-39781570361804764962020-03-17T09:30:26.381+01:002020-03-17T09:30:26.381+01:00Guciu pierwsze koty za płoty, nie chcesz wiedzieć ...Guciu pierwsze koty za płoty, nie chcesz wiedzieć jakie były moje pierwsze croissanty. Powodzenia i duzo zdrowia. Ważne że smaczne są.Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-6741961427239326972020-03-17T07:19:42.083+01:002020-03-17T07:19:42.083+01:00a to wina sprzętu nie twoja, to już mamy winnego ,...a to wina sprzętu nie twoja, to już mamy winnego , drugie będą jak milion dolarów margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-11500630531895777912020-03-16T21:39:18.456+01:002020-03-16T21:39:18.456+01:00Guciu przeczytałam Twój wpis i komentarze. Też bym...Guciu przeczytałam Twój wpis i komentarze. Też bym stawiała na za wysoką temperaturę przy wyrastaniu. Czasem urządzenia robią nam psikusy. Poza tym mam ostatnimi czasy bardzo złe doświadczenia ze świeżymi drożdżami. Niektóre zupełnie nie działają. Tu na szczęście instant sprawiły się dobrze. Guciu ale Twoje rogale mają wymarzony kolor...idealny i ładnie wyglądają w środku. Drobna korekta z temperaturą i wyjdą jak trzeba. Trzymam kciuki :) Pozdrawiam MMałgosia i Piotrhttps://www.blogger.com/profile/16789689193183355348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-54870533269002168912020-03-16T21:27:24.391+01:002020-03-16T21:27:24.391+01:00Teraz już wiem i łatwiej będzie zrobić kolejną por...Teraz już wiem i łatwiej będzie zrobić kolejną porcję :-)guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-58560704242046737912020-03-16T21:22:39.842+01:002020-03-16T21:22:39.842+01:00Sprawdziłem rzeczywistą temperaturę w nagrzanym na...Sprawdziłem rzeczywistą temperaturę w nagrzanym na 30st piekarniku i ... jest prawie 60st czyli masełko się topiguciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-11419141777297919392020-03-16T20:31:58.846+01:002020-03-16T20:31:58.846+01:00Wspaniale razem piec w Piekarni. Twój wypiek wyras...Wspaniale razem piec w Piekarni. Twój wypiek wyrastał w zbyt wysokiej temperaturze, co spowodowało wyciek masła. Max temp. 24 O C. <br />Pozdrawiam , do następnej Piekarni.Basia- moja akademia smakuhttps://www.blogger.com/profile/05820356446505221086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-76380275123913452952020-03-16T20:27:48.693+01:002020-03-16T20:27:48.693+01:00Guciu, a temperatura przy wyrastaniu nie była zbyt...Guciu, a temperatura przy wyrastaniu nie była zbyt wysoka? Najbardziej to mi nie gra. Najważniejsze, że smakowały:-) Miło było razem piec. I do następnego razu!Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-63622855627908515812020-03-16T20:24:40.780+01:002020-03-16T20:24:40.780+01:00Guciu,
nie wiem dlaczego wyciekło Ci masło??? Jak...Guciu,<br /> nie wiem dlaczego wyciekło Ci masło??? Jakiej firmy ?<br />Coś nie mogło być bardzo maślane... <br /> Mąka Basia jest ok. Wyglądają apetycznie i cieszę się, że spełniło sie Twoje chciejsjwo. Na pewno upieczesz kolejny raz takie, które CIę zadowolą. Pamiętam swoje pierwsze croissanty...Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-19895781053383600322020-03-16T20:24:38.361+01:002020-03-16T20:24:38.361+01:00Po uformowaniu wyglądały idealnie, może miały za c...Po uformowaniu wyglądały idealnie, może miały za ciepło przez 2 godziny wyrastania???guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-61887057875981023972020-03-16T20:08:44.247+01:002020-03-16T20:08:44.247+01:00Gucio, pierwszy raz widzę,żeby w trakcie rośnięcia...Gucio, pierwszy raz widzę,żeby w trakcie rośnięcia wyciekło masło , nie mam pojęcia dlaczego spotkała Ciebie taka dziwna niespodzianka, ale mimo to jak to piszesz rogale prezentują a się apetycznie<br /><br />p.s mąkę miałam tą sama , w sklepie nie było wyboru i tak się cieszyłam ,że zdobyłam całkiem przyzwoitą , a drożdży dałam tylko 7g , bo w sklepie nie było żadnych , znalazłam w domu , kupione jeszcze w grudniu .margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-64377395631041913412020-03-16T20:08:36.967+01:002020-03-16T20:08:36.967+01:00Koniecznie do upieczenia jeszcze nie raz!
Miło raz...Koniecznie do upieczenia jeszcze nie raz!<br />Miło razem wypiekać w marcu!Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.com