tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post2126534161791031283..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010guciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-62541178505892479482013-05-20T22:14:59.350+02:002013-05-20T22:14:59.350+02:00Krystyno, ten chlebek wymaga może trochę więcej cz...Krystyno, ten chlebek wymaga może trochę więcej czasu ale spokojnie można go wykonać w sobotę (między innymi pracami domowymi :-)). Kromka z masłem rekompensuje czas wykonania. Jak będziesz miała kiedyś ochotę to do każdego wtorku możesz taki otrzymać.guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-90970171740858496302013-05-20T20:50:34.108+02:002013-05-20T20:50:34.108+02:00Jak zwykle, rewelacyjny wypiek. Uprzejmie zazdrasz...Jak zwykle, rewelacyjny wypiek. Uprzejmie zazdraszczam ;) Nie mam przede wszystkim czasu na pieczenie chleba. A i zacięcia też chyba już nie za bardzo. Ale zjeść to bym właśnie taki zjadła. Anonymousnoreply@blogger.com