tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post183471887320785389..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Ciasto drożdżowe bez wyrabiania ze śliwkami i kruszonkąguciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-46013703056593081622014-08-12T20:59:33.151+02:002014-08-12T20:59:33.151+02:00Cudownie puchate Ci wyszło :)Cudownie puchate Ci wyszło :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-91072124076256982352014-08-11T20:01:58.489+02:002014-08-11T20:01:58.489+02:00Ciasto drożdżowe zawsze mocno wyrabiałem i dopiesz...Ciasto drożdżowe zawsze mocno wyrabiałem i dopieszczałem a ono często "siadało" po upieczeniu. W tym przepisie nie ma mowy o wyrabianiu ani o dopieszczaniu a utrzymało wysokość. Dodatkowo można wykorzystać noc i rano upiec do śniadania.<br />W smaku jest troszkę inne ale nadal pyszne jak to drożdżowe;-)guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-50167031500279477492014-08-11T10:26:45.303+02:002014-08-11T10:26:45.303+02:00Ciacho wygląda bardzo apetycznie! ;)
Świetny przep...Ciacho wygląda bardzo apetycznie! ;)<br />Świetny przepis!Marthahttps://www.blogger.com/profile/09028059051505102700noreply@blogger.com