tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post1665899315611187631..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Dyniowa brioche na zakwasie - Listopadowa Piekarniaguciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-82562963755058836622022-11-23T11:14:41.671+01:002022-11-23T11:14:41.671+01:00Pyszne, piękne i to serducho mnie urzekło :-) Do n...Pyszne, piękne i to serducho mnie urzekło :-) Do następnego wypiekania :-)Dorota "Moje Małe Czarowanie" Owczarekhttps://www.blogger.com/profile/15539526385577328100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-24413051205959413582022-11-23T00:52:00.273+01:002022-11-23T00:52:00.273+01:00Jaka pięknie puchata:-) Dlatego, że ciasto płynęło...Jaka pięknie puchata:-) Dlatego, że ciasto płynęło mi wstawiłam je na noc do lodówki i było już super.Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-36770562234408229052022-11-22T14:22:46.348+01:002022-11-22T14:22:46.348+01:00Guciu - piękna brioche. Poradziłeś sobie mimo wodn...Guciu - piękna brioche. Poradziłeś sobie mimo wodnistego musu z dyni i to najważniejsze. Hokkaido - jak pisze Amber - jest chyba najlepszą odmianą do wypieków, bo jest mączysta, a jeszcze podczas pieczenia traci wilgoć. Pozdrawiam, do następnego razu :)Małgosia i Piotrhttps://www.blogger.com/profile/16789689193183355348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-85608873661535809402022-11-22T08:01:15.736+01:002022-11-22T08:01:15.736+01:00Guciu, Twoja brioche to ideał, piękny ma miękisz! ...Guciu, Twoja brioche to ideał, piękny ma miękisz! PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-60866892343249988662022-11-21T20:37:45.282+01:002022-11-21T20:37:45.282+01:00Słoneczna piękność! Wykorzystuję do musu dynię hok...Słoneczna piękność! Wykorzystuję do musu dynię hokkaido, pieczona jest idealna. Cieszę się, że udało nam się spotkać w listopadowej Piekarni.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com