tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post2142195955796338004..comments2024-03-17T20:56:38.025+01:00Comments on Kuchnia Gucia: Mogens rugbrød - duński chleb wieloziarnistyguciohttp://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-28279434501030274432014-02-17T20:45:16.256+01:002014-02-17T20:45:16.256+01:00Bardzo smakowity !!! Do częstego powtarzania. Ziar...Bardzo smakowity !!! Do częstego powtarzania. Ziarna nie moczyłem po 12 godzinach w lodówce i 2 wygrzewania było zaskakująco miękkie. Konsystencja początkowa może być chyba luźniejsza ze względu na pęcznienie ziaren i mąki. Dziękuję za przepis.guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-21489552235824765602014-02-16T22:20:24.036+01:002014-02-16T22:20:24.036+01:00Mam nadzieję, że smakował;). Zamaczałeś łamane żyt...Mam nadzieję, że smakował;). Zamaczałeś łamane żyto, czy dodałeś je prosto do chleba? Było później miękkie w chlebie? gallica.anonimicahttps://www.blogger.com/profile/17161000661390867940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-48113255969614917232014-02-16T19:17:37.895+01:002014-02-16T19:17:37.895+01:00Ja także lubię ziarenka i chlebek jest warty ekspe...Ja także lubię ziarenka i chlebek jest warty eksperymentowania.guciohttps://www.blogger.com/profile/14603553655401318738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7301689616999286686.post-16833252389229692392014-02-16T17:17:34.676+01:002014-02-16T17:17:34.676+01:00lubię takie ziarniste pieczywo lubię takie ziarniste pieczywo margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com